Rajmonda Bulku

Rajmonda Bulku (born 16 August 1958, in Cërrik) is an Albanian actress and a former member of the Assembly of the Republic of Albania for the Democratic Party of Albania.[1][2]

Rajmonda Bulku
Member of the Albanian parliament
In office
2009–2013
Personal details
Political partyDemocratic Party

Career

Bulku's first part was in the movie Dimri i fundit, but it was her second movie, The Lady from the City, that gained her a national praise. She went on to play in several other movies and is currently artistically active.

In the 1990s she also started a career as politician and became a member of the parliament, representing the Democratic Party of Albania.

Filmography

 • Kafeja e fundit - (2010)
 • Familjet - (2009)
 • Etjet e Kosovës - (2006)
 • Omiros - (2005)
 • Tirana, viti zero - (2001)
 • Nekrologji - (1994)
 • Vdekja e kalit - (1992)
 • Vitet e pritjes - (1990)
 • Një djalë edhe një vajzë - (1990)....Mesuese Matilda
 • Ngjyrat e moshës - (1990)
 • Kthimi i ushtrisë së vdekur - (1989)....Bashkeshortja e Kontit Dizzetta
 • Muri i gjallë - (1989)
 • Binarët - (1987) E fejuara e Kujtimit
 • Vrasje ne gjueti - (1987)
 • Dhe vjen një ditë - (1986)....Klara
 • Gabimi - (1986) Mamaja e Martinit
 • Te paftuarit - (1985)....Diana
 • Duaje emrin tënd - (1984)....Jona
 • Kërcënimi - (1981)....Ema
 • Shoqja nga fshati - (1980)....Meli
 • Ballë për ballë - (1979)
 • Emblema e dikurëshme - (1977)....Mesuesja
 • Nusja dhe shtetrrethimi - (1977)....Shpresa
 • Zonja nga qyteti - (1976)...Meli
 • Dimri i fundit - (1976)

References


This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.