Jean Gourguet

Jean Gourguet (5 December 1902 - 13 March 1994) was a French film director, screenwriter and film producer.

Jean Gourguet
Born5 December 1902
Died13 March 1994(1994-03-13) (aged 91)
OccupationFilm director, screenwriter, film producer
Years active1928 - 1961

Filmography

Director

  • 1928 : Rayon de soleil
  • 1929 : L'Escale
  • 1934 : L'Affaire Coquelet
  • 1938 : Jeannette Bourgogne
  • 1942 : Le Moussaillon
  • 1943 : Malaria
  • 1946 : Her Final Role
  • 1949 : Les Orphelins de Saint-Vaast
  • 1950 : Zone frontière
  • 1951 : Trafic sur les dunes
  • 1952 : Le Secret d'une mère
  • 1952 : Une enfant dans la tourmente
  • 1953 : Maternité clandestine
  • 1954 : La Fille perdue
  • 1955 : La Cage aux souris
  • 1955 : Les Premiers Outrages
  • 1956 : Les Promesses dangereuses
  • 1957 : Isabelle a peur des hommes
  • 1958 : La P... sentimentale
  • 1960 : Les Frangines
  • 1961 : La Traversée de la Loire
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.