Hubert Deschamps

Hubert Deschamps (13 September 1923 – 29 December 1998) was a French actor.

He was the son of the museum curator Paul Deschamps (1888-1974) and uncle of the French stage director Jérôme Deschamps.

Selected filmography

  • The Strollers (1950)
  • Street Without a King (1950) - Le monsieur qui vend son assiette (uncredited)
  • Bernard and the Lion (1951) - François, le domestique du baron
  • Atoll K (1951) - Le fonctionnaire (uncredited)
  • Les amours finissent à l'aube (1953)
  • Les hommes ne pensent qu'à ça (1954) - L'homme fortuné / Un marcheur
  • Les Impures (1954) - Le gendarme à l'hôtel Stella (uncredited)
  • Papa, Mama, the Maid and I (1954) - Le spectateur qui n'a pas dîné (uncredited)
  • Escale à Orly (1955) - Un douanier
  • French Cancan (1955) - Isidore, le garçon de café (uncredited)
  • Fernand cow-boy (1956) - Le maire
  • Courte tête (1956) - Le serveur 'Gay Paris'
  • L'ami de la famille (1951)
  • Nous autres à Champignol (1957)
  • Comme un cheveu sur la soupe (1957) - Le banquier
  • On Foot, on Horse, and on Wheels (1957) - Robichet
  • Les Espions (1957) - Un espion dans l'auberge (uncredited)
  • Amour de poche (1957) - L'inspecteur
  • Mam'zelle Souris (1957)
  • Elevator to the Gallows (1958) - Le substitut du procureur
  • En bordée (1958)
  • Le Sicilien (1958) - Le voyageur Allemand
  • Les motards (1959) - Le brigadier Plochut
  • Bobosse (1959) - Le souffleur
  • The Bureaucrats (1959) - Le curé dans le train
  • Les affreux (1959) - Pomaret
  • La marraine de Charley (1959) - Le vendeur de voitures
  • Le travail c'est la liberté (1959) - Le brigadier
  • Pantalaskas (1960) - Rabiniot
  • La Corde raide (1960) - Carconi
  • Murder at 45 R.P.M. (1960) - Le vendeur d'autos
  • La 1000eme fenêtre (1960) - Dumas
  • Zazie dans le Métro (1960) - Turandot
  • The Fenouillard Family (1961) - Le maître d'école
  • La peau et les os (1961)
  • L'Affaire Nina B. (1961) - Romberg
  • Les livreurs (1961) - L'inspecteur
  • Auguste (1961) - Le récitant (uncredited)
  • Arsène Lupin contre Arsène Lupin (1962) - Le ministre
  • Tartarin de Tarascon (1962) - Ladévèze
  • Three Fables of Love (1962) - L'avocat (segment "Le corbeau et le renard")
  • Une blonde comme ça (1963)
  • Don't Tempt the Devil (1963) - Dr. Mermet
  • The Fire Within (1963) - D'Averseau
  • Your Turn, Darling (1963) - Henri Grant
  • Le cheval de bataille (1963)
  • La Bonne Soupe (1964) - Un client de Marie-Paule (uncredited)
  • Dandelions by the Roots (1964) - Général Fréderic Cédille
  • Les durs à cuire ou Comment supprimer son prochain sans perdre l'appétit (1964) - Robert Darsac
  • Patate (1964) - Adrien
  • La chance et l'amour (1964) - Deschamps (segment "Chance du guerrier, La")
  • Male Companion (1964) - Le curé (uncredited)
  • The Great Spy Chase (1964) - Le douanier (uncredited)
  • Les copains (1965) - Le député-maire Cramouillat
  • Me and the Forty Year Old Man (1965) - Le directeur du journal (uncredited)
  • La corde au cou (1965) - Le patron
  • Les Bons Vivants (1965) - Le juge Hardouin (segment "Bons vivants, Les")
  • Le Dimanche de la vie (1967) - Bourrelier
  • Bang Bang (1967) - Le client mécontent (uncredited)
  • Demeure chaste et pure (1967)
  • Le tatoué (1968) - Le professeur Mortemont
  • Un merveilleux parfum d'oseille (1969) - Le patron d'Yves
  • Macédoine (1971)
  • Comptes à rebours (1971) - Le concierge / Janitor
  • L'ingénu (1972) - Le bailly
  • Trop jolies pour être honnêtes (1972) - Le droguiste
  • Na! (1973) - L'évêque
  • Le Magnifique (1973) - Le vendeur
  • The Holes (1974) - L'abbé Lestinguois
  • Gross Paris (1974) - Le généralissime
  • The Mouth Agape (1974) - Roger le père, 'Le Garçu'
  • Le Trio infernal (1974) - Detreuil
  • Zig-Zag (1975) - Jean Mortagne
  • Serious as Pleasure (1975) - L'homme au restaurant
  • La Soupe froide (1975) - Delaville
  • Le mâle du siècle (1975) - Hubert
  • Soldat Duroc, ça va être ta fête! (1975) - Le père de Nicole
  • C'est dur pour tout le monde (1975) - Martin
  • Chobizenesse (1975) - Taffarel
  • On a retrouvé la 7ème compagnie ! (1975) - Le pharmacien
  • Bartleby (1976) - Le gérant
  • Tendre Poulet (1977) - Charmille
  • Solveig et le violon turc (1977)
  • La Zizanie (1978) - Le concierge de l'hôtel
  • Coup de tête (1979) - Le directeur de la prison
  • Rue du Pied de Grue (1979) - Rachafort
  • Démons de midi (1979) - Le réceptionniste à Lyon
  • Le Roi et l'oiseau (1980) - Le sentencieux (voice)
  • Les sous-doués (1980) - Léon Jumaucourt
  • The Lady Banker (1980) - Le commissaire à Meudon
  • T'inquiète pas, ça se soigne (1980) - Siméon
  • Inspector Blunder (1980) - Inspecteur Marcel Watrin
  • Les surdoués de la première compagnie (1981) - Médecin-major
  • L'amour trop fort (1981) - Jean Dumaine
  • San-Antonio ne pense qu'à ça (1981) - Pinuche
  • Pourquoi pas nous? (1981) - L'ophtalmo
  • Prends 10000 balles et casse-toi (1981)
  • Les Sous-doués en vacances (1982) - Surgeon
  • Salut... j'arrive! (1982) - Le directeur de la banque
  • Ça va faire mal (1982) - Henri Marcel / Dieu
  • Prends ton passe-montagne, on va à la plage (1983) - Pépé
  • Ça va pas être triste (1983) - Le médecin / The doctor
  • Waiter! (1983) - Armand
  • Un bon petit diable (1983) - Boxear
  • Next Summer (1985) - Le voisin de Paul
  • Tranches de vie (1985) - Le prisonnier
  • Adieu Blaireau (1985) - L'ivrogne bar Colette
  • Y'a pas le feu... (1985) - Le curé
  • Vive le fric (1985) - Gaston Leblanc
  • Association de malfaiteurs (1987) - Uncle Gadin
  • À notre regrettable époux (1988) - L'imprimeur
  • La septième dimension (1988)
  • Corps z'a corps (1988) - Le commissaire de police
  • Bonjour l'angoisse (1989) - M. Robert
  • À deux minutes près (1989) - Chotard
  • Mona et moi (1989)
  • Un jeu d'enfants (1990) - Pujol
  • Stranger in the House (1992) - Beaupoil
  • Le Voyage à Paris (1999) - Le vendeur de chaussures


This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.